- J.6: Ulldecona-CADET B 4-0. (10/11/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

1-0 (54’).

2-0 (59')

3-0 (76')

4-0 (78')

Alex (80), Torné (40’), Forcadell (50’), Mostino(80’), Berti(80’), Favà (80’), Arderiu (80’), Móra (80’), Jaume (80’), Raul F. (80’) i Sola(40’).

SUPLENTS: David Curto (40’), Soto (40’) I Raul Gilabert (32’).

ELS MILLORS

Marc Torné
Raül Gilabert
Berti
1 punt
2 punts
3 punts
Derrota dura que ha de servir molt
RESUM

El Cadet B no va aprofitar la primera part a Ulldecona on va tenir el vent a favor i sobretot la falta d'actitud a la segona meitat va originar una golejada dels falduts, 4-0, amb tots els gols en aquests segons 40 minuts. Aquesta ensopegada ha de servir de molt per millorar i canviar l'actitud, ja que sense aquesta no es pot guanyar mai.

 

Tot i que La Cava va fer una de les millors primeres parts de la lliga, amb tota la possessió i ocasions clares, no van aconseguir marcar. Al minut 10 un bon xut de fora l’àrea de David Mora s’estavellaria al travesser en l'opció més clara, com també un lliure indirecte dins l'àrea que es va perdonar. Els visitants van crear molt perill sobretot per la banda de Jaume Franch pero sense encert de cara a porta.

 

A la segona part, amb el vent en contra, canvi total d’escenari i domini local. Al minut 14 del segon temps van fer el primer gol aprofitant una falta de comunicació entre el porter i els centrals. I amb el marcador a favor van destrossar l'equip de l'Escola Delta a base de contres, fent cinc minuts després el segon i tancant el partit amb dos gols més ja als minuts finals.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz