- J5: CADET B-Rapitenca C 4-2. (03/11/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 (5'). Xut de fora l'àrea.

1-1 Devon (37’). Després d’ un llançament de córner de Joan Maria.

2-1 Móra (52’). Rep una bona passada a l’espai de Raül F. i resol amb qualitat.

3-1 Raül F. (56’). Amb un xut des de fora de l’àreà.

4-1 Jaume (67’). Amb una acció individual.

4-2 (75'). Rematen a l'àrea una falta centrada des de la banda.

Alex (80'), Pujol (40’), Canya (80’), Forcadell (80’), Berti (80’), Móra (65’), Devon (40’), Curto (40’), Jaume (80’), Raül F. (80’) i Raület (40’).

SUPLENTS: Torné (40’), Xavi Sola (40’), Joan Maria (65’) i Arderiu(65’).

ELS MILLORS

Xavi Solà
Joan Maria
Berti
1 punt
2 punts
3 punts
Remunten tot i sortir desconcentrats
RESUM

L'Escola rebia la Rapitenca C a casa i el partit va començar molt malament per al equip local, ja que van sortir molt confiats i veien com al minut 5, amb un xut des de fora l’àrea encaixaven el 0-1. Per tant, els caldria remar contra corrent per fer-se amb els tres punts. 

 

No va ser, però, fins el minut 20 quan l'Escola va començar a despertar i tindria la pilota i també vàries ocasions en què el gol no arribava per poc. Va ser just abans del descans, al minut 37, quan hi havia un corner llançat per Joan Maria, el moment en què faria l’empat Devon. La pilota es quedava morta dins l’areà menuda i el punta de Sant Jaume la posava dins la meta visitant. 

 

Això va encoratjar l'equip i la segona part va ser de domini total dels locals. Al minut 52 i seguidament al 56 materialtitzaven dues dianes Móra i el pitxitxi Raül i agafaven marge amb un clar 3-1. Van tenir moltes oportunitats per ampliar encara més el marcador però només al minut 67 Jaume Franch torbava el premi. Despres d’ una molt bona jugada individual faria el quart gol amb un gran xut que entrava per l’escaire.

 

Al minut 75 la Rapitenca feia el 4-2 definitiu en un llançament de falta que remataven dins l’àrea aprofitant-se d’una errada de marcatge dels de casa. De totes formes no va perillar la victoria en un partit del que s'ha d'extreure que no s'ha de sortir tan confiat en un partit, sinó que en tot moment s'ha d'anar a per totes.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz