- J8: Roquetenc-CADET A 3-1 (23/11/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 Pardo (14’). De dins de l’àrea a passada de Soto desprès d’una sacada de corner al primer pal de Favà.

1-1 (40’).

2-1 (62’).

3-1 (80+1’.)

Gasulla (80), Eric (47), Llambrich (73), Lluis (73), Oriol (58), Canalda (40), Favà (80), Soto (65), Aaron (80), Aleix (80) i Pardo (80). SUPLENTS: Fonsi (22), Castaño (40), Berti (22) i David Mora (40).

 

ELS MILLORS

Gasulla
Llambrich
Castaño
1 punt
2 punts
3 punts
Qui perdona, ho acaba pagant
RESUM

Tot i haver-se posat per davant i haver generat infinitat d’ocasions el Cadet A va perdre a Roquetes en un vibrant partit de cara a l’espectador , amb moltes arribades dels dos equips, però que sota la visió de l’entrenador visitant Mario Arques “deixa bastant clares les mancances que té l’equip”.

 

La primera part començava amb domini del Roquetenc que s’acostaria en un parell d’ocasions amb perill a la porteria de Gasulla, en accions ben resoltes pel porter cavero.La primera arribada a l’àrea local acabaria amb córner, que tret per Favà al primer pal, li queia la pilota a Soto que li deixava de cara a Pardo per a que marqués el primer gol del partit.

 

El partit continuaria amb poc futbol degut al mal estat del camp però amb arribades a una i altra àrea ben resoltes pels porters en ocasions i mal finalitzades pels davanters en altres. L’equip cavero s’ha mostrat molt feble en defensa i l’equip local va trobar la seva recompensa a l’ultima jugada de la primera part quan en un córner rematava el seu davanter al segon pal. 1-1 i ni es servia del mig camp.

 

La segona meitat va tenir clar color cavero amb nombroses ocasions que ni Pardo, Soto, Aaron ni Favà van poder convertir en gol. A l’altra àrea en aquest període no hi va haver tantes aproximacions però sí ocasions clares, com un clar penal assenyalat a Gasulla que el jugador del Roquetenc enviaria al pal.

 

A partir d’aquí la Cava va dominar clarament el partit i va gaudir de més ocasions per posar-se per davant al marcador. No va ser així i, com es diu al món del futbol, qui perdona la paga. Així el Roquetenc, en una bona contra, feia el gol que els posava en avantatge al marcador quan menys mèrits havia fet.

 

Quedaven 15 minuts i la Cava va estirar línies passant a jugar amb defensa de tres per mirar d’empatar el partit. Tot i les nombroses arribades a l’àrea local el gol de l’empat no va materialitzar-se mai i sí el que sentenciava el partit dels locals, quan en temps afegit i amb només Llambrich de defensor, van fer el 3-1 que seria definitiu.

 

Destacar la bona entrega dels jugadors, com així també el bon debut de David Mora i Albert Pagà amb l’equip A. També s’ha delamentar la feblesa defensiva i el poc encert ofensiu que ha tingut l’equip. Conceptes que es treballaran aquesta setmana per tal de corregir errades.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz