- J.19: Jesús i M.-CADET A 2-3 (16/03/2014)
ALINEACIÓ
GOLS

0-1 Soto (34’). Al recollir un refús del porter a xut de Raül F.

1-1 (45’).

1-2 Soto (55’). De cap en un corner ben servit per Castaño al primer pal.

2-2 (57’).

2-3 Aaron (76’). Després que Raül F. Li pentini un servei llarg de porteria.

Gasulla (80), Oriol (50), Llambrich (60), Lluis (80), Arderiu (80), Castaño (80), Favà (70), Aleix (70), Aaron (60), Pardo (70) i Raül F. (78).

SUPLENTS: Mora (42), Eric (20) i Soto (40).

Soto
Aaron
Arderiu
1 punt
2 punts
3 punts
Del derbi directes al segon lloc !!!
RESUM

Exitosa penúltima jornada pel Cadet A de l’Escola ja que hi havia moltes coses en joc i en va sortir vencedor. Va ser a Jesús i Maria en un partit de màxima rivalitat entre els dos equips de la població i del que els nostres van sortir al segon lloc de la classificació i amb 3 punts decisius per aconseguir la promoció d’ascens. Un gol d’Aaron a 4 minuts del final va significar el 2-3 definitiu.

 

El partit arrancava amb un equip local bastant excitat i una Cava que mantenia la calma e intentava fer el seu joc. Van començar a arribar ocasions de gol, sobretot a peus de Raul F i Aaron però cap dels dos estaria encertat. Això va provocar que l’equip local agafes aire i pasés a tenir bastant de control al centre del camp. En una de les arribades de Raul, el seu xut l’aturaria el porter però Soto molt atent faria el primer gol de la tarda.

 

Descans i avantatge mínim visitant que podria haver estat més ampli. La segona part seria molt més boja en quant al joc, cosa que afavoria els locals que empatarien a poc de l’inici en una bona jugada per banda dreta. Ales per als locals que de nou Soto s’encarregaria de tallar a la sortida d’un corner. Centrada al primer pal i Soto s’enlaira per sobre de tothom i fa l’1-2.

 

Els locals demostrarien que lluitarien el partit fins al final i dos minuts després tornarien a empatar el partit, ara amb un gol de falta. Però l’equip sabia el que es jugava i es va tirar cap endavant en busca del gol de la victòria. Hagués pogut arribar a peus de Raül F però el seu fortíssim xut des de quasi 35 metres s’estavellaria al travesser. Pardo ho va intentar un parell de cops més però el porter va aconseguir evitar el gol.

 

A quatre minuts del final, Gasulla servia llarg amb el peu una contra, Raul F la prolongaria amb el peu per l’arribada amb carrera d’Aaron que s’internaria dins l’àrea i amb un xut col·locat superaria per dalt al porter. D’aquí fins al final defensa infranquejable i victòria al camp del rival.

 

A no ser de l’ajornament del partit Roquetenc-Amposta que depenen del resultat ja podríem dir que estem classificats per una lligueta de promoció que es presenta apassionant. No es així de moment i diumenge per tancar la lliga regular anirem a pels tres últims punts en joc amb un equip moralment molt fort i ple d’ambició!!

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz