- J5: CADET A-Gandesa 3-0 (02/11/2013)
ALINEACIÓ
GOLS

1-0 Mostino (25'). Remata de cap un córner servit per Favà.

2-0 Aaron (45'). Des de dins l'àrea, al costat dret, amb un xut fort.

3-0 Aaron (51'). Remata amb la dreta una centrada de Pardo.

Gasulla (80), Llambrich (80), Mostino (80), Lluís (80), Oriol (40), Canalda (55), Favà (50), Soto (60), Aaron (60), Pardo (55) i Aleix (60).

SUPLENTS: Fonsi (50), Arderiu (45) i Joan Maria (45')

ELS MILLORS

Aaron
Gasulla
Mostino
1 punt
2 punts
3 punts
Tres punts i poc més !!!
RESUM

Discretíssim partit el jugat pel Cadet A contra el Gandesa, tot i que almenys es va saldar amb un triomf clar per 3-0. Potser per la inactivitat en un llarg pont com ha estat el de Tots Sants, l’equip va sortir adormit al partit i no va entrar en cap moment al mateix.

 

Un equip molt estàtic sense pilota i massa individualista en ocasions i precipitat en altres, feia que es veiés un dels pitjors partits de l’equip en el que portem de temporada.Tot i això a la sortida d’un corner, Mostino rematava mig amb el cap, mig amb l’esquena, i feia l’1-0 abans de la mitja hora.Fins el descans destacar dos bones intervencions de Gasulla que per segona setmana consecutiva mantindria la porteria a zero.

 

A la sortida del segon temps, en dues arrancades de caràcter de l’equip, Aaron feia dos gols que deixaven el marcador amb el definitiu 3-0. Gasulla evitava un parell d’ocasions més dels visitants. Cal apreciar el paper dels dos jugadors del cadet B que ens van venir a ajudar aquesta setmana, Raul i Joan Maria, i com a únic fet destacable, els tres punts deixant clar que hi ha moltes coses a millorar durant aquesta setmana i les properes de la temporada.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz