- J.2: Tortosa Otero-BENJAMÍ GROC 6-2 (26/10/2013)
ALINEACIÓ

Óscar, Roger, Aleix, Pau Vidal, Sergi García, Oriol i Ferran.

SUPLENTS: Coco i Adria

GOLS

1-0 (1Q).

2-0 (2Q). 

3-0 (2Q).

4-0 (2Q).

5-0 (3Q).

5-1 Aleix (3Q). De penal.

6-1 (4Q). 

6-2 Oriol (4Q). Remata un córner.

Derrota de la que s'ha d'aprendre

ELS MILLORS

Roger
Aleix
Oriol
1 punt
2 punts
3 punts
RESUM

Partit molt poc disputat per part del Benjamí Groc de l'Escola en què la incertessa i la falta d'actitud van ser determinants per a facilitar el triomf al Tortosa Otero. Va faltar intenstitat, tot i que la setmana va estar molt ben treballada per tot l'equip amb especial atenció al joc interior per combatre el joc defensiu i el treball de l'amplitud i profunditat amb la possessió de pilota com a objectiu pel partit. El rival, un equip ordenat, amb molta força i un futbol molt directe va tenir-ho bé per vèncer.

 

L'equip taronja no va estar gens encertat de cara a porta ni tampoc en defensa on la dificultat de treure la pilota jugada des de la linea defensiva es veia accentuada per la pressió local. Tres errades de marcatge i de poca autoritat en defensa feien que el marcador es posés molt de cara per als locals.

La finalitat no és aconseguir guanyar partits, és formar i viure experiencies, per aixó d´aquesta derrota es poden treure moltes coses favorables. S'ha de juntar mes les lines per defensar la zona interior, s'ha de tenir més la possessio de pilota per poder enllaçar jugada i així arribar a la linea de definició ja que només es van crear dues clares ocasions a part dels gols marcats. El primer va arribar en un penal que li van fer a Aleix Moreso, i que ell mateix va transformar. El segon va ser un gran gol d'Oriol Garriga al llançament d´un corner, aprofitant l'espai lliure al primer pal i rematant de primeres la centrada de Sergi Garcia.

Es va trobar a faltar l'agressivitat esportiva de tot l'equip al complet i la falta de precisió en les pasades davant un equip gran i fort que no va facilitar gens la circulació de pilota.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz