- J.4: ALEVÍ B-Ascó 4-1 (26/10/2013)
Els va costar trobar la sentència
ALINEACIÓ

Aaron (30’),  Manolo (60’), Eric (45’), Carles (37’), Edgar (45’), Arnau (30’), Josep (45’).

SUPLENTS: Joan (30’), David (15’), Dani (15') i Nil (30’).

GOLS

ELS MILLORS

Carles
Manolo
Arnau
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Carles (1Q). Jugada individual per banda dreta, entra dins l’àrea i marca amb un xut creuat que toca al pal i entra.

2-0 Arnau (1Q). Jugada individual per banda esquerra i la col·loca amb l’interior al segon pal.

2-1 (2Q). De penal, per mans d’Arnau dins l’àrea.

3-1 Arnau (4Q). Rep de Joan dins l’àrea, i remata al primer toc.

4-1 Joan (4Q). Manolo li fa l'assistència per a què finalitzi des de dins l'àrea amb un xut col·locat. 

RESUM

L'Aleví B necessitava retrobar-se amb la victòria després del partit que se'ls va escapar al darrer quart a casa de l'Arnes i tot i ser molt superior a l'Ascó B, els va faltar encert de cara a porta, cosa que va fer que el triomf no es certifiqués fins el tram final en què es va signar el 4-1 definitiu.

 

I això que van sortir molt endollats,  tocant la pilota i dominant amb la possessió com de costum, i amb la seva filosofia de joc, i finalitzant el primer quart amb un 2-0. Semblava que seria un partit còmode però al segon quart l'Ascó va fer-se amb el domini i va trobar el premi amb un gol de penal. 

 

El tercer quart no va servir per donar tranquil·litat, tot el contrari ja que encara sortien pitjor les coses, amb moltes pèrdues de pilota i molt poques finalitzacions a porteria. Sort que a l'inici de l'últim quart Arnau va posar el 3-1 al marcador i amb tot l'equip treballant molt més , i amb esforç per part de tots, Joan va aconseguir tancar el partit amb aquest 4-1 definitiu.

 

Destacar l’esforç de Jordi a la porteria, que tot i les poques arribades que va tenir l’Ascó, va evitar sempre que marquessin excepte el penal. Per la defensa van passar a jugar durant el partit Eric, Manolo, Dani i fins i tot Josep en els últims dos quarts, tots amb solvència i encert. Al centre del camp amb el petit Edgar i en altres moments també ho va fer Manolo.

A les bandes amb un treball excel·lent per part dels tres petits cracs: Arnau, Nil i Carles. I al davant Josep, David i Joan, que desafortunadament en molts moments del partit no els acabaven de sortir les coses.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz