- J.3: Arnes-ALEVÍ B 6-5 (19/10/2013)
Suspenen l'examen a l'últim quart
ALINEACIÓ

Aaron (30’),  Manolo (60’), Eric (45’), Carles (30’), Edgar (45’), Nil (45’), Josep (45’).

SUPLENTS: Jordi (30’), Dani (15’), David (15’),  Arnau (30’).

GOLS

ELS MILLORS

Èric
Manolo
Arnau
1 punt
2 punts
3 punts
FOTOS: Arnes-ALEVÍ B (19/10/2013)

0-1 Josep (1Q). Embolic dintre de l’area, la defensa la intenta treure, Josep la roba i finalitza la jugada amb gol.

1-1 (1Q)

1-2 Manolo (2Q). Jugada individual des del centre del camp, que finalitza amb un xut per tot l’escaire de la porteria.

1-3 Manolo (3Q). De falta que col·loca, un altre cop, per tot l’escaire de la porteria de l’Arnes.

2-3 (3Q)

2-4 Arnau (3Q). Rep una passada llarga de Josep, i entrant en diagonal des de la banda remata de primeres sorprenent.

3-4 (3Q)

3-5 Josep (4Q). Passada entre línies d’Edgar i Josep anota en l'u contra u amb el porter.

4-5 (4Q)

5-5 (4Q)

6-5 (4Q)

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

RESUM

Se li va escapar el triomf a l'Aleví B al camp de l'Arnes on va desaprofitar un clar avantatge de 3-5 al darrer quart per acabar sent remuntant i deixant-se prendre els primers punts de la temporada. 

 

Els taronges van iniciar el matx amb domini absolut del joc i això va propiciar que als primers minuts ja Josep fes el primer gol. Però quan faltava poc per acabar el quart, Èric com a últim jugador, va intentar fer un regat al davanter contrari, i desafortunadament aquest li va robar i va igualar el marcador.

 

Al segon quart, va seguir el domini visitant, amb un Arnes molt tancat al darrera, que sols podia allunyar les pilotes de la seva àrea. Manolo va fer l'1-2 am bun gran xut i ja al tercer quart ell repetiria de falta directa. El partit va embogir i l'Arnes reduïa distàncies amb el 2-3 al que contestava Arnau amb el quart de l'equip. Així i tot de nou els locals marcaven. 3-4 i tot per jugar-se al darrer parcial.

 

En aquest, l’excès de confiança va trair a l'Escola, ja que Josep va fer un 3-5 que semblava definitiu però en els minuts finals els arnerols van fer tres gols, remuntant el partit amb un 6-5 dolorós per al nostre Aleví B. 

 

Destacar el gran treball defensiu d’Eric i Manolo que aconseguien donar molta profunditat quan estàvem atacant, i també col·laborant quan estàvem defensant, també va jugar a la defensa Dani. Al centre del camp, gran rendiment, que encara es pot explotar molt més, amb el nostre petit Edgar.

 

A les bandes hi van ser Nil, que va tenir algunes jugades que no va saber aprofitar, però que va esforçar-se tot el que va poder, i Carles, que cada dia està millorant molt mes, i també Arnau amb un excel·lent treball i esforç.

 

Davant va jugar Josep, que va aconseguir marcar el primer i últim gols nostres, però que hagués pogut transformar-ne molts més. També va jugar David, que ha de millorar molts aspectes, però que cada dia va millorant molt poc a poc.

 

No oblidar-nos dels nostres dos porters. Als dos primers temps va jugar Aaron, amb bones intervencions. Als dos últims ho va fer Jordi, que desafortunadament va encaixar gairebé tots els gols, però també en va salvar moltíssims.  

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz