Pas enrere de l'Aleví A, tot i el punt
ALINEACIÓ

Martí, Rami, Tomàs, Salva, Emma, Gorka i Berto. SUPLENTS: Juan, Pau Pons, Manolo i Aleix.

GOLS

ELS MILLORS

Salva
Martí
Aleix
1 punt
2 punts
3 punts

0-1 Berto (3Q). De falta directa.

1-1 (3Q). En una contra.

RESUM

L'Aleví A va sumar el segon empat consecutiu, però aquest no va tenir el mateix bon gust que l'anterior contra la Rapitenca. A Torreforta, l'equip no va mostrar el seu autèntic potencial i es va deixar dominar per un equip que va aprofitar bé les seves armes per guanyar un punt.

 

El camp era petit, cosa que afavoria encara més els locals, amb jugadors molt físics que apostaven per jugar ben tancats darrera i sortint a la contra, amb un davanter referència molt fort que va crear molt perill. Sort que Martí va estar inspirat i va mantenir la porta a zero els dos primers quarts.

 

Al tercer, Berto va obrir el marcador amb un llençament de falta. S'havia pogut trencar per fi a la poderosa defensa del Torreforta. Però una pilota perduda va ocasiona una contra letal dels tarragonins amb la que van poder superar per primer i únic cop a Martí. L'Aleví de l'Escola només es va semblar a sí mateix a l'últim quart quan van tenir fins a tres ocasions clares per emportar-se els tres punts. Aquestes no van entrar i ni la reacció final millorava la imatge donada.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz