El segon s'ho emporta al minut final
ALINEACIÓ

Pau (60), Ian (52), Joshua (60), Victor (37), Callau (23), Jeroni (60) i Oliver (60).

SUPLENTS: Anna (15), Oriol (23) i Joan (30).

GOLS
Joshua
Jeroni
Pau
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Jeroni (1Q). Aprofita una badada rival en un servei de banda per plantar-se sol i marcar amb un xut creuat per sota.

1-1 (1Q).

2-1 Ian (2Q). Rep d’Oliver, que havia pres la pilota a un defensa, i marca amb un xut potent.

2-2 (4Q).

2-3 (4Q).

RESUM

L’Aleví C de l’Escola va fer suar de valent al segon classificat de la lliga, l’Ulldecona, que sols ha patit 2 derrotes en la present temporada. L’equip de Robert va estar molt be defensivament, treballant i sacrificant-se molt, i va anar dos cops per davant al marcador. Però els falduts van reaccionar al darrer quart per remuntar el 2-1 dels taronges i emportar-se el triomf al darrer minut.

 

Jeroni va aprofitar una errada defensiva dels visitants al 7’ per avançar els seus al marcador però un minut més tard arribava l’empat. El partit estava molt igualat i els va desequilibrar Ian abans de la mitja part. Bona pressió de Marc Oliver, que robava la pilota i l’hi cedia a Ian que feia un xut potent davant el qual el porter no va poder fer res.

 

El marcador no es va moure mes fins l’últim quart. Dos gols en moments claus de l’Ulldecona, al primer i a últim minut, donaven la volta a la truita. El mes, però, just hagués estat com a mínim un empat per fer justícia al gran treball dels nois de l’Escola.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz