Sortida fluixa i gran reacció
ALINEACIÓ

Pau (60), Joan (40), Oriol (30), Callau (30), Victor (52), Jeroni (60) i Oliver (55).

SUPLENTS: Eric (45), Ian (35) i Arnau (23).

GOLS
Jeroni
Èric
Pau
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 (1Q).

2-0 (1Q).

2-1 Jeroni (1Q). De penal.

3-1 (1Q).

4-1 (2Q).

5-1 (2Q).

5-2 Arnau (2Q). En una contra.

5-3 Jeroni (2Q). De penal.

5-4 Jeroni (3Q). Amb un xut creuat que se li escapa al porter.

5-5 Jeroni (3Q). Aprofita un refús del porter per marcar a plaer.

6-5 (4Q).

6-6 Jeroni (4Q). De penal.

RESUM

L’Aleví C de l’Escola Delta va anar de menys a més al camp del Catalònia i després d’un inici desastrós va acabar aixecant un clar desavantatge per sumar un punt, amb resultat final de 6-6, amb 5 gols de Jeroni.

 

L’equip va sortir amb falta de concentració al camp del Catalònia i ho va pagar ja que en 4 minuts ja perdien 2-0. Va faltar actitud i també contundència a la part defensiva fins arribar a tenir un clar 5-1 en contra al minut 25 de joc.

 

A partir d’aquí l’equip va reaccionar fins aconseguir empatar 5-5 i quan s’aproximava el gol que els posaria per davant del marcador, una errada greu en defensa va suposar el 6-5, ja al darrer quart. Però dos minuts després Jeroni empatava de penal comés sobre Oliver i provocava l’expulsió del defensor per segona groga. Quedaven 10 minuts però els nervis i el poc encert en finalitzar 3 ocasions clares de gol van provocar que el resultat no es mogués.

 

Dels 5 gols de Jeroni, 3 van ser de penals clars, i en dos d’aquests la jugada igualment anava a acabar en gol. Al jugador no li va pesar la responsabilitat d’executar i convertit totes les penes màximes. La nota negativa va ser que Arnau nomes va poder jugar 20 minuts degut a un cop fort al peu, però afortunadament no va ser res greu.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz