Empat in extremis que sap a poc
ALINEACIÓ

Pau (60’), Joan (30’), Victor (37’), Gerard (60’), Manolo (60’), Jeroni (60’) i Oliver (45’).

SUPLENTS: Ian (30’), Oriol (23’) i Callau (15’).

GOLS
Pau
Ian
Jeroni
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Gerard p.p. (10’). Xut de fora l’àrea que intenta desviar amb el cap i desvia la pilota per dalt de Pau.

1-1 Gerard (57’). Golàs de falta directa.

RESUM

A falta de 3 minuts per acabar el partit entre l'Aleví C de l'Escola Delta i l'Amposta B, Gerard feia l'1-1, un un golàs de falta directa que li donava un punt a l'equip i que li servia per oblidar el que ell mateix s'havia fet en propia porta al primer quart. Tot i aconseguir l'empat als minuts finals, als nois se'ls va quedar mal regust perquè van ser superiors i van perdonar molt.

 

L’Amposta va sortir i es va trobar amb el 0-1 en una jugada desafortunada de Gerard que es feia un autogol en una de les poques vegades que van arribar a porta els blanc-i-negres. A partir del segon quart l’Escola va dominar el joc creant ocasions però sense tenir sort als últims metres i abans del descans van xutar dues pilotes als pals.

 

A la segona meitat del partit, clar domini dels de l’Escola però degut a la poca efectivitat i a la bona actuació de la portera visitant no es movia el marcador. A l’últim quart un jugador de l’Amposta va ser expulsat amb targeta blava per fer la traveta per darrere a Ian quan es plantava sol davant la portera i l’àrbitre va xiular falta tot i que l'acció havia estat dins l’àrea. I també Manolo i Jeroni van reclamar dos penals que l’àrbitre no va xiular.

 

El 0-1 semblava definitiu fins que Gerard va llençar la falta amb qualitat i potència i va rescatar almenys un punt. Empat injust, així i tot, i podria haver estat pitjor perquè els ampostins en l'última jugada de partit van xutar al pal.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz