La cosa millora al sortir desperts
ALINEACIÓ

Aaron (30’), Gerard (30’), Nil (45’), Edgar (45’), Carles (30’), Joan (45’), Josep (45’).

SUPLENTS: Jordi (30’), Arnau (30’), David (15’), Eric (30’).

GOLS

ELS MILLORS

Nil
Josep
Carles
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Josep (1Q). Xut potent des de fora l’àrea.

2-0 Carles (1Q). Jugada que desborda per banda, i finalitza la jugada amb un xut des del lateral i de fora l’àrea, al primer pal.

3-0 p.p. (1Q). Xut de Nil que rebota a un defensor del Sant Jaume i entra dins.

4-0 Josep (1Q). Jugada individual de Nil per banda que arriba a línia de fons i fa la passada de la mort al seu company.

5-0 Joan Forné (1Q). Centrada de Carles que Joan resol sense cap tipus de problema.

6-0 Arnau (2Q). Xut pel terra des de fora l’àrea.

7-0 Josep (3Q). Jugada individual pel centre de la defensa.

8-0 Nil (4Q). Jugada individual per banda, que entra amb diagonal cap a dins l’àrea, i amb un xut pel terra la fica dins.

8-1 (4Q). Passada d’Edgar cap enrere, que un un rival talla i es queda sol en un u contra u amb Jordi per fer el gol de l'honor.

RESUM

Ja son nou els partits que portem de competició aquesta temporada, en els vuit anteriors, hem sortit sempre al primer quart, amb l’equip adormit, molt desconcentrat, descol·locat, però per fi ha arribat el dia que hem sortit concentrats des del vestidor a l’escalfament i des de l’escalfament al partit, cosa que durant les jornades anteriors, ha estat un repte no assolit per Manel Llambrich i Albert Bertomeu. Això va servir per golejar el Sant Jaume i sumar tres punts més en un partit amb domini absolut, creant perill constantment, jugant a terreny del contrari durant gairebé tot el partit, amb un Sant Jaume sense capacitat de crear cap jugada clara de perill, excepte el seu gol.

 

Els nostres porters Aaron i Jordi van tenir que intervenir molt poc durant el partit. Vam començar el primer quart amb Gerard sol a la defensa, amb l’equip a l’atac totalment i a partir del segon quart amb 5-0 al marcador, es va incorporar Eric a la defensa, formant el tàndem defensiu de costum. Destacar una petita lesió de Gerard, durant el segon quart, però esperem que aquesta setmana s’entreni amb normalitat.

 

Al centre del camp va jugar Edgar i Joan Forné, distribuint el joc, i donant moltíssimes pilotes als companys. A les bandes ho van fer com sempre Nil, Arnau i Carles, que va exercir de capità en un dia especial per a ell, ja que s'enfrontava amb l'equip del seu poble. Tots tres van crear perill constant, donant molta velocitat a l’equip, amb regats i centrades espectaculars.

 

Al davant ho van fer Josep que va anotar un hat trick i David. L’equip està funcionant molt be, i cada dia evoluciona molt mes i a millor, esperem que la ratxa golejadora i de victòries no s’aturi, però sobretot el bon joc i la bona imatge que estem deixant jornada rere jornada.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz