Ni els vent els va poder aturar
ALINEACIÓ

Jordi (60’), Eric (45’), Gerard (60’), Edgar (45’), Nil (45’), Carles (30’), Josep (40’).

SUPLENTS: David (20’), Salva (30’), Aaron (30’)

GOLS

ELS MILLORS

Èdgar
Nil
Èric
1 punt
2 punts
3 punts

1-0 Nil (1Q). Jugada individual per banda, xut pel pal curt del porter.

2-0 Èdgar (1Q). Jugada de Nil per banda fins a línia de fons, passada de la mort a Edgar, que bat el porter de primeres.

3-0 Èdgar (1Q). Xut de fora l’area, per l’escaire.

4-0 Èdgar (1Q). Gol molt paregut a l’anterior, també des de fora l’area i per l’escaire de la porteria.

5-0 Èdgar (2Q). Jugada per dins l’area, regateja un contrari, i xut entre el porter i el pal.

6-0 Salva (2Q). Centrada aèria de Carles des de línia de fons, remat de Salva de cap.

7-0 Salva (2Q). Xut des de fora de l’area, que el porter no pot enxampar

8-0 Carles (2Q). Xut des de la banda, que entra pel segon pal del porter.

9-0 Salva (3Q) Xut des de fora l’area.

10-0 Nil (4Q). Jugada individual per banda, on es dirigeix en diagonal cap a porteria, i des de fora l’area xuta i marca.

11-0 Josep (4Q). Jugada de Carles per banda, que li passa a Josep, entra dins l’area regatejant, i xuta aconseguint marcar.

 

RESUM

Tot i el fort vent que feia al Camp Nou, l’Aleví B, un cop mes aconseguia quedar-se amb els tres punts a casa, amb una amplia diferencia en el marcador sobre l'Alcanar B, i tot i el factor del vent, es va jugar la pilota, fent-la circular el mes ràpid possible.

 

Poca feina per al nostre porter, Jordi Franch, que va haver d'intervenir en molt poques ocasions que va poder resoldre sense cap dificultat. Excel·lent treball per part de la nostra parella de centrals que estan fent una temporada impecable i van millorant cada dia mes, Gerard i Eric. També va jugar de central Aaron, el porter rapitenc, que s’està recuperant d’una lesió al canell i que li impedeix estar sota pals, però no fer de jugador.

 

Al centre del camp va jugar el petit Edgar, amb 4 magnífics gols i molt bon treball, on va compartir posició amb Salva, jugador de l’Aleví A, que va aconseguir un hat trick. A les bandes ho van fer Nil amb un parell de gols, que segueix amb la ratxa golejadora que fa poc que ha començat, i amb una rapidesa i tècnica molt bona regatejant a tot contrari que li venia de cara. I també Carles amb un gol i desbordant per banda en quasi totes les ocasions que tenia la pilota, amb un parell d’assistències i amb una millora en el seu joc cada dia mes notable.

 

A la davantera, va jugar Josep, amb un golet, i amb moltes oportunitats més que va tenir per poder marcar, però que desafortunadament va fallar.També ho va fer David, que tot i la seva poca experiència com a jugador, va aconseguir fer un parell de regats que ens van sorprendre. Destacar les baixes de Dani per lesió i Arnau no convocat.

ESPORTS  + VALORS = EDUCACIÓ

PUBLICITAT. Anuncia't al nostre web

 EDICIÓ WEB: Ignasi Fraiz Perez

Periodista i Màster Universitari en Màrqueting Digital

Comunicació Escola Futbol Delta de l'Ebre

@ignasifraiz